fbpx

Persbericht: Tender Gemeente Den Haag en TalentMapper

TalentMapper wint aanbesteding ‘Sourcingdiensten’ Gemeente Den Haag

De aanbesteding voor ‘Sourcingdiensten’ binnen de gemeente Den Haag is gegund aan TalentMapper. De Gemeente Den Haag ziet Talent Sourcing als een verlengstuk van haar eigen recruitment dienstverlening. “TalentMapper sluit goed aan bij het gedachtegoed van Gemeente Den Haag: de kandidaat centraal, een persoonlijke aanpak en kwaliteit”.

TalentMapper is trots om als exclusieve Talent Sourcing partner de gemeente Den Haag te mogen versterken. De samenwerkingsovereenkomst, met een looptijd van 2 met een optie tot 4 jaar, is een erkenning voor TalentMapper als dé specialist in Talent Sourcing.
De diversiteit aan vacatures bij één van de G4 gemeenten van Nederland, is voor TalentMapper een mooie vervolgstap in de uitbreiding van haar dienstverlening. “We kijken erg uit naar de samenwerking met de Recruiters en vacaturehouders. Gezamenlijk gaan wij impact maken binnen de verschillende domeinen van de Gemeente Den Haag”.

Over TalentMapper

TalentMapper is de Nr. 1 in Talent Sourcing en stond 10 jaar geleden aan de basis van het nieuwe recruitment specialisme in Nederland. TalentMapper versterkt sterke merken met toonaangevende opdrachtgevers zoals: ABN AMRO, LeasePlan, de Rijksoverheid, Rituals en Translink.

De Talent Sourcers van TalentMapper zijn een toevoeging voor recruitment afdelingen en zorgen (ook in een krappe arbeidsmarkt) voor extra kandidaten in het recruitmentproces. TalentMapper is in staat om het werkgeversverhaal van haar opdrachtgevers te versterken en over te brengen op potentiële nieuwe medewerkers. Wil je ook meer kandidaten in je wervingsproces? Bezoek www.talentmapper.nl

Stuur een e-mail

Je ontvangt binnen een werkdag reactie op je mail
inzicht@talentmapper.nl

Kom langs

Bascule 7,
3981 PH Bunnik (Utrecht)

Ook leren sourcen?

Check onze workshops.