fbpx
Posted on / by Omtrent communicatie

Talent Sourcing Consultant

Talent Sourcing Consultant

Werk jij straks als Talent Sourcing Consultant ook voor de grootste merken van Nederland? Onze Talent Sourcing Consultants zijn onder andere werkzaam bij Bol.com, Capgemini, BDO & Lidl.

Onze Talent Sourcing Consultants versterken recruitmentafdelingen en zorgen voor nieuwe kandidaten in het recruitment proces. Deze kandidaten zouden anders niet in aanraking zijn gekomen met deze organisaties. Doordat onze Talent Sourcing Consultants uit naam van de klant werken krijgen wij het beste talent aan tafel.

TalentMapper is het enige bedrijf in Nederland wat zich puur heeft gespecialiseerd in Talent Sourcing. Hiermee lopen wij voor op in de recruitmentbranche.

Talent Sourcing is het online identificeren, benaderen en overtuigen van talent. Hiermee kun je direct een vacature vervullen, een talentpool opbouwen of de juiste arbeidsinformatie verzamelen.

Kortom, Talent Sourcing is dé toekomst binnen het succes van recruitment!

Wat ga je doen?

Als Talent Sourcing Consultant zit je direct aan tafel met de klant. Jij wordt als teamlid toegevoegd aan de recruitmentafdeling waardoor de lijnen kort blijven. Jij bent zelfstandig in staat om schaarse talenten te enthousiasmeren, met als doel de openstaande vacature op lange of korte termijn in te vullen. Daarnaast adviseer jij de klant over o.a. employer branding, recruitment marketing en de candidate experience, want jij kent de doelgroep!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als Talent Sourcing Consultant?

 • null
  Het identificeren van het beste talent voor jouw opdrachtgever
 • null
  Het pro-actief benaderen van de potentiële kandidaten en hen overtuigen om op gesprek te komen bij jouw opdrachtgever
 • null
  Het creëren en beheren van talentpools, speciaal voor jouw opdrachtgever
 • null
  Het informeren van en relaties opbouwen met collega Recruiters en Hiring Manager(s)

TalentMapper maakt recruitmentafdelingen (nog) succesvoller. Hier ga jij een belangrijke bijdrage aan leveren. Tijdens je werkzaamheden bij onze klant(en) word je via ons eigen Talent Development Program intensief begeleid door de beste professionals uit het recruitmentvak en word je klaargestoomd tot ‘Certified Talent Sourcing Consultant’.

Het identificeren, benaderen en overtuigen van talent is topsport voor ons. Wij vinden alle kandidaten van Nederland in split-second. Wij blinken uit in onze creatieve en persoonlijke benadering naar kandidaten. Bovendien zijn wij een ster in het overtuigen van talent en doen dit op een manier die goed aansluit op wie wij zijn. Daarom hebben wij dit Talent Development Program ontwikkelt om jou de allerbeste sourcing technieken bij te brengen.

Wil jij jezelf hier ook verder in ontwikkelen? Dan is het Talent Development Program ook geschikt voor jou om jezelf nog verder te ontplooien in het recruitmentvak!

Jouw werkzaamheden zullen plaatsvinden op locatie van de opdrachtgever en op locatie van TalentMapper in Utrecht. Sourcing-opdrachten duren gemiddeld 6 tot 12 maanden.

Wie ben jij?

 • null
  Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen recruitment
 • null
  Een afgeronde hbo-/wo-opleiding
 • null
  Vindingrijk en gedreven in het vinden en benaderen van potentiele kandidaten
 • null
  Je bent doortastend en hebt een sterke drive resultaten neer te zetten
 • null
  Zeer vaardig in de Nederlandse taal en een stevige gesprekspartner

Wil jij het verschil maken bij sterke merken?

Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking.

Solliciteer op deze vacature

Stuur een Whatsapp bericht

Stuur direct een Whatsapp bericht naar Yoran | Talent Sourcing Consultant:
06 34848229

Stuur een e-mail

Kom langs

Groenewoudsedijk 41,
3528BG Utrecht

#TeamTalentMapper

Wil je nog meer van ons weten, schroom niet

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op!