fbpx

Wij leren je de meest
geavanceerde searchtechnieken

Wij geloven dat je met de juiste geleerde searchtechnieken het beste talent aan tafel krijgt. Al meer dan 1000+ Recruiters zijn door onze workshops succesvoller geworden in het vinden, benaderen en overtuigen van talent. Kies voor een training die je beter laat presteren!

Deze bedrijven vinden nu ook elke maand nieuwe kandidaten door onze sourcing-training

Wij helpen Recruiters een voorsprong te krijgen op de concurrentie. Dit doen we door technieken, tools & tips aan te reiken die je direct kunt toepassen bij het vinden van de beste kandidaat.

 • Verbeter de kwaliteit van kandidaten en plaats elke maand 1 kandidaat extra

 • Bouw en onderhoud levendige talentpools van gekwalificeerde kandidaten

 • Vergroot de diversiteit van kandidaten door deze op andere plekken te vinden, dan LinkedIn

Talent Sourcing Workshops

Alle live workshops worden verzorgd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer van TalentMapper, op onze trainingslocatie in Bunnik (Utrecht). Ons aanbod:

Workshop Boolean Search

Kandidaten en informatie vinden dmv ‘Boolean Search’. Al 15 jaar trainen wij Recruiters, Sourcers en TA Specialisten in het gebruik van Boolean zoekopdrachten. Boolean search is cruciaal om nauwkeurige en relevante resultaten te krijgen tijdens de zoektocht naar geschikt talent. Iedereen kan Boolean Search leren. Deze workshop is geschikt voor de beginnende Recruiter/Sourcer tot aan ervaren Talent Sourcers.

Inhoud:

 • Natural Language Search
 • Basis Boolean Search
 • Advanced Boolean Search

€495

Workshop Boolean Search v.a. € 495,- pp

Workshop Talent Sourcing & AI

Ontdek hoe je de kracht van AI kunt inzetten om jouw talent sourcing naar een hoger niveau te tillen. Deze interactieve sessie, is ontworpen om jouw kennismaking met AI-tools zoals ChatGPT te verdiepen. Verwacht praktische inzichten in het bouwen van een actieplan en verlaat de workshop met de kennis om AI in je voordeel te gebruiken bij het vinden en benaderen van topkandidaten.

Inhoud:

 • De basisprincipes van ChatGPT bij talent sourcing
 • Hoe je boeiende ‘outreaches’ naar kandidaten opzet

€495

Workshop Talent Sourcing & AI v.a. € 495,- pp

Workshop LinkedIn Recruiter

Verken de volledige potentie van LinkedIn Recruiter (LIR) en leer hoe je alles uit deze tool kunt halen om je recruitment-vaardigheden optimaal te benutten en de beste mensen aan te nemen. Klaar om het maximale uit LinkedIn Recruiter te halen? Deze workshop is geschikt voor de beginnende Recruiter/Sourcer tot aan ervaren Recruiters.

Inhoud:

 • Sourcing van kandidaten
 • Benaderingstechnieken via LIR
 • Vacatures plaatsen op LIR
 • Rapporteren vanuit LIR

€495

Workshop LinkedIn Recruiter v.a. € 495,- pp

Maatwerk workshops TalentMapper

We hebben talloze corporate recruitmentafdelingen en werving & selectiebureaus mogen trainen in talent sourcing. Onze workshops worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op de specifieke behoeften van jouw team.

1000+ Recruiters zijn al succesvol door onze workshops

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op!