fbpx

Over ons

De Nr. 1 in Talent Sourcing 

TalentMapper versterkt sterke merken. Met onze Talent Sourcing Consultants verbinden we sinds 2014 het beste talent met de mooiste merken van Nederland met als doel: het versterken van sterke merken door het beste talent online te identificeren en te overtuigen. Als eerste arbeidsmarkt adviesbureau van Nederland startten de oprichters van TalentMapper Gertjan van Swieten en Marcel Rietveld met het opleiden en detacheren van Talent Sourcing Consultants.

Met sterke merken als ABN AMRO, EXACT, Van Lanschot Kempen en LeasePlan zijn onze Talent Sourcing Consultants het verlengstuk van recruitmentafdelingen. Vanuit het specialisme om alleen het beste talent te vinden en te overtuigen (interim Sourcing)  en daarnaast potentiële kandidaten in kaart te brengen voor de toekomst (talentpooling) maken wij het verschil bij onze opdrachtgevers.

Talent Sourcing is hèt vak van de toekomst binnen recruitment. TalentMapper is een voorloper op dit vakgebied. Mogen wij je naar het beste talent navigeren?

De 6 punten waardoor wij succesvol zijn

null

(P)research

We doen research naar de doelgroep waarin het talent dat jij zoekt zich bevindt. We verzamelen eerst arbeidsmarktdata om vervolgens gericht te werk te gaan.

null

Sourcing technieken

Onze passie & drive om continue het beste talent te vinden en te overtuigen uit zich in het ontwikkelen van state-of-the-art sourcing technieken die we inzetten voor onze klanten. Uniek in NL.

null

Kennisdeling

Middels ons Talent Development Program trainen we onze talent sourcers continu en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de (arbeids)markt.

null

Benaderingstechnieken

Als we potentieel toptalent voor jouw organisatie gevonden hebben, benaderen we dit talent altijd uniek en persoonlijk.

null

Vanuit de opdrachtgever

We benaderen talent vanuit de naam en locatie van jouw organisatie. Zo weten we of potentieel talent precies past binnen de organisatie.

null

Overtuigingstechnieken

Door (p)research te doen, weten we exact met wie we in contact zijn, wat hen prikkelt en hoe dit talent het best overtuigd kan worden.

TalentMapper in de media

Voor hét ondernemersmagazine OnderNamen heeft TalentMapper een interview gegeven,
waar het geheim van TalentMapper wordt onthuld.

#TeamTalentMapper cultuur

We zijn niet alleen op locatie van onze opdrachtgevers te vinden, maar ook online! Zo vind je ons op:

Wil je nog meer van ons weten, schroom niet

Stuur ons een bericht en neem contact met ons op!