TalentMapper versterkt sterke merken

TalentMapper maakt recruitmentafdelingen succesvoller. Met onze Talent Sourcers verbinden we het beste talent met de mooiste merken van Nederland.

Ons Talent

Gertjan van Swieten

Ik was in mijn carrière al vroeg betrokken bij het succesvol inzetten van Hyves en Twitter als recruitment kanalen. Door mijn inlichtingen achtergrond en de passie voor sociale netwerken ben ik altijd op zoek naar innovatieve recruitment trends. Ik deel mijn kennis graag via persoonlijke trainingen, vak-events en netwerkbijeenkomsten. In 2012 ben ik verkozen als meest invloedrijke interim Recruiter van Nederland.

Marcel Rietveld

Door de jaren heen heb ik geleerd dat je als organisatie succesvol bent in het aantrekken van het beste talent als je de volgende stappen zet: een goede research naar je doelgroep, precies weten wat je gaat zoeken (d.m.v. een “deepdata intake”), de juiste online tools inzetten om het talent te vinden én dit talent op een unieke manier te benaderen en te overtuigen. Kortom: een gedegen zoekproces aan de voorkant.

Data – Driven – Recruitment

“Bij ABN AMRO geloven we dat talent sourcing de toekomst is van recruitment. Samen met Marcel Rietveld hebben we onze visie ontwikkeld en een toekomstgerichte talent sourcing desk ingericht.”
Maarten Bokhoven | Head of Talent Sourcing & Employer Branding

Onze tevreden klanten