fbpx

Rituals over de samenwerking met TalentMapper

“De opdracht was helder: het opbouwen van een Talent Pool voor Supply Planners met als hoogtepunt een Supply Planning event bij ons op kantoor in Amsterdam. Met deze opdracht is TalentMapper aan de gang gegaan en heeft binnen een korte tijd de opdracht succesvol afgerond!

Naast het benaderen van potentieel talent hebben zij ons ook geholpen met de organisatie van het event zelf. Als kers op de taart hebben we een eindevaluatie gekregen inclusief een overzicht met de ‘next steps’ om het Talent Pool momentum aan te houden en verder zelf uit te kunnen bouwen. We zijn erg tevreden!”

Wessel Haytink-Vorenkamp
Manager Talent Acquisition

Talentpooling

Talenten voor de toekomst altijd binnen handbereik

In de huidige arbeidsmarkt volstaat het niet meer om pas met kandidaten in contact te treden op het moment dat een vacature ontstaat. Tommy Hilfiger, Capgemini, LeasePlan en TenneT hebben daarom samen met TalentMapper een succesvolle Talentpooling strategie opgezet. Hierbij treden onze Talent Sourcing Consultants pro-actief in contact met kandidaten die daarvoor nog niet in contact waren geweest met deze organisaties. Op deze manier is het talent voor de toekomst altijd binnen handbereik.

Wist je dat? De ‘time to hire’ van kandidaten uit een talentpool korter is dan de ‘time to hire’ via externe instroom. De tijd om geschikte kandidaten voor een vacature te vinden neemt met een talentpool zelfs af met 75%. Door onze aanpak zijn onze klanten toekomstproof.

DE RESULTATEN VAN ONZE AANPAK

Onze Talent Sourcing Consultants zijn specialisten in het online identificeren, benaderen en overtuigen van talent. Dit doen wij door:

 • null
  De Nederlandse arbeidsmarkt gedetailleerd in kaart te brengen
 • null
  Middels een Deep-Data-Intake® de doelgroep scherp te krijgen
 • null
  Alle kandidaten creatief & persoonlijk te benaderen
 • null
  Ook kandidaten te vinden buiten het LinkedIn netwerk
 • null
  Nauw samen te werken met de recruitment afdeling

Reactie sterk merk

Capgemini-3

Reactie kandidaat

LinkedIn-icon

Reactie potentiële kandidaat

LinkedIn-icon

Reactie sterk merk

Capgemini-3

Zet je organisatie stevig in de Arbeidsmarkt

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op!