fbpx

Werkstudent Utrecht

(Bunnik), Nederland

Ben jij student en zoek je naast het studeren een flexibele, leerzame en uitdagende bijbaan?

TalentMapper zoekt een Talent Sourcer (Hbo/WO) die voor circa 16 uur per week het team wil versterken. Er is veel ruimte om deze tijd flexibel in te delen zodat het goed te combineren is met je studie.

Onze Talent Sourcers zijn onder andere werkzaam bij ABN AMRO, LeasePlan & Rijksoverheid. Zij versterken de recruitmentafdelingen en zorgen voor nieuwe kandidaten in het recruitmentproces.

TalentMapper is het enige bedrijf in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in Talent Sourcing. Zo lopen wij voorop in de recruitmentbranche.

Talent Sourcing is het online identificeren, benaderen en overtuigen van talent. Hiermee kun je direct een vacature vervullen, een talentpool opbouwen of de juiste arbeidsmarktinformatie verzamelen.

Kortom, Talent Sourcing is dé toekomst van recruitment!

Wat ga je doen als Talent Sourcer?

Als Talent Sourcer worden bij het online identificeren, benaderen en overtuigen van talent jouw kwaliteiten ingezet. Uiteraard word je goed begeleid en opgeleid tot gecertificeerd Talent Sourcer.

Requirements

Wie ben jij?

  • Je bent bezig met je Hbo-/WO-opleiding
  • Je bent doortastend en hebt een sterke drive resultaten neer te zetten
  • Communicatief vaardig, zowel face-to-face als telefonisch
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Kom jij #TeamTalentMapper versterken? 

TalentMapper biedt een flexibele en leerzame bijbaan. Daarnaast is er veel aandacht voor een goede sfeer en gezelligheid. Wil jij samen met ons het verschil maken bij sterke merken? Solliciteer dan direct!